arrangement

E-chopper & TapasTour

Met de E-chopper TapasTour geniet je van heerlijke tapasgerechtjes tijdens jouw E-chopperrit. Onderweg maak je verschillende stops bij diverse horecagelegenheden en gezellige terrasjes.

E-chopper TapasTour 

Na een ontvangst en uitleg is het tijd om op pad te gaan met de E-chopper. Je vertrekt bij De Helden van Kien om vervolgens een route af te leggen door de mooie buitengebieden, zoals de Vresselse Bossen, de Geelders en het Wijboschbroek. Onderweg krijg je 6 verschillende tapasgerechtjes bij 3 unieke horecagelegenheden. Deze horecagelegenheden zijn De Reiger, De Nachtegaal en De Beuk. 

Wat je moet weten 

De E-chopper TapasTour is alleen te boeken van woensdag t/m zondag en de vertrektijden zijn tussen 11.00 en 14.00 uur. Verder zijn de prijzen inclusief ontvangst met instructie, hulp bij pech, een route die kan worden ingeladen op jouw smartphone, 6 tapasgerechtjes, maar exclusief drankjes en borg. Deze borg bedraagt €50,-contant per E-chopper met een maximum van €250,-. Natuurlijk krijg je deze borg weer terug wanneer de E-chopper in dezelfde staat verkeerd als toen je ‘m meekreeg. Verder is het verplicht om een geldig brommercertificaat of rijbewijs mee te nemen. Hier zal om worden gevraagd voorafgaand jouw rit.

Wat is een E-chopper?

E-choppers zijn bromfietsen geschikt voor één persoon. Deze bromfietsen hebben niet alleen een stoer uiterlijk, maar zijn ook nog een milieuvriendelijk, duurzaam en stil. Dit omdat ze elektrisch zijn. Hierdoor kun je gemakkelijk een gesprek voeren onderweg. Verder zijn de choppers voorzien van cruise control en telefoonhouders voor optimaal gemak.

€ 59.50<br>per persoon

€ 59.50
per persoon

Vanaf<br>2 personen

Vanaf
2 personen