arrangement

E-chopper Luncharrangement To-go

Smakelijk genieten tijdens jouw E-chopperrit? Dat kan! Met ons E-chopper Luncharrangement To-go ontdek je het prachtige buitengebied van Meierijstad en onderweg geniet je van een heerlijke lunchtas van De Helden van Kien.  

E-chopper in combinatie met een lunch

Met dit E-chopper arrangement verwelkomen we je met een heerlijk stukje gebak en koffie of thee to-go. Hierna krijg je een uitgebreide uitleg over de E-chopper en is het tijd om de route te gaan rijden. Onderweg maak je kennis met het mooie buitengebied van Meierijstad en omstreken.Daarnaast krijg je een heerlijke lunchtas mee van De Helden van Kien. Uiteraard kun je onderweg een tussenstop maken om hiervan te genieten. Hiervoor heb je ongeveer een halfuur de tijd en de reistijd is ongeveer 1,5 uur. 

Wat je moet weten 

De prijzen zijn inclusief instructie, hulp bij pech, een route die kan worden ingeladen op jouw smartphone, koffie of thee met gebak en een lunchtas, maar exclusief borg. Deze borg is €50,- contant per E-chopper met een maximum van €250,- per groep. Uiteraard krijg je deze terug wanneer de E-chopper in orde is bij terugkomst. Daarnaast is het verplicht om een geldig rijbewijs of brommercertificaat mee te nemen. Hier zal ook om worden gevraagd voorafgaand jouw rit.

Wat is een E-chopper? 

Een E-chopper is een bromfiets voor één persoon. Deze bromfiets ziet er niet alleen stoer uit, maar hij is ook nog eens elektrisch. Hierdoor is het milieuvriendelijk, duurzaam en stil. Doordat de E-chopper zo stil is, kun je gemakkelijk een gesprek voeren met elkaar. Daarnaast zijn de E-choppers voorzien van telefoonhouders en cruise control voor optimaal gemak!

€ 34.50<br>per persoon

€ 34.50
per persoon

Vanaf<br>2 personen

Vanaf
2 personen

Duur:<br>2.0 uur

Duur:
2.0 uur

meerarrangementen

E-chopper rijden & rondleiding Knoptoren

Met dit arrangement geniet je van een E-chopperrit in de buitenlucht en maak je een tussenstop voor een rondleiding bij de monumentale Knoptoren.

Vanaf €32,50 Vanaf €32,50
Vanaf 4 personen Vanaf 4 personen
De Helden van Kien & Knoptoren De Helden van Kien & Knoptoren

E-chopper & TapasTour

Een gezellig dagje eropuit en genieten van lekker eten en de allerleukste terrasjes? Dat kan met de E-chopper TapasTour! Ontdek snel meer over dit smakelijke arrangement.
 

Vanaf €62,50 Vanaf €62,50
Vanaf 2 personen Vanaf 2 personen
De Helden van Kien De Helden van Kien