arrangement

E-chopper rijden & rondleiding Knoptoren

Geniet nu van een prachtige E-chopperrit in het buitengebied van Meierijstad en omstreken en ontdek het adembenemende uitzicht bij de Knoptoren. Let wel op! Dit combinatie-uitje is uitsluitend te boeken op aanvraag.

E-chopper rijden met bezoek aan Knoptoren

Met dit arrangement verwelkomen we je graag bij De Helden van Kien om vervolgens te vertrekken voor een ritje op de E-chopper. Tijdens deze rit maak je kennis met de prachtige omgeving van Meierijstad en als kers op de taart mag je de Knoptoren bezoeken! De ‘Torenwachters’ staan voor je klaar bij de Knoptoren en hier krijg je een rondleiding door het prachtige monumentale pand. Je krijgt hier niet alleen een rondleiding, maar je gaat ook de toren beklimmen. Aan het einde van klim heb je een prachtig uitzicht over Sint-Oedenrode. Na de beklimming ga je jouw route weer vervolgen. De duur van dit uitje is afhankelijk van jouw E-chopperrit.

Combineren 

Wil je dit uitje combineren met andere vervoersmogelijkheden? Dat kan! Zo kun je dit uitje ook combineren met de huifkar, step, tandem of (elektrische)fiets. Daarnaast zijn er volop mogelijkheden om dit uitje combineren met horeca. Wil je bijvoorbeeld koffie of thee met gebak, een heerlijke lunch of een diner combineren? Neem dan snel contact met ons op!

Wat je moet weten 

De prijzen zijn inclusief ontvangst, hulp bij pech, een route die kan worden ingeladen op jouw smartphone, een bezoek aan de Knoptoren, maar exclusief borg. Deze borg bedraagt €50,- contant per E-chopper met een maximum van €250,- per groep. Vanzelfsprekend krijg je deze weer terug wanneer de E-chopper in orde is bij terugkomst. Vergeet daarnaast niet om jouw geldig rijbewijs of brommercertificaat mee te nemen. Hier zal ook om worden gevraagd voorafgaand de rit. Verder is de duur en prijs van dit uitje afhankelijk van het aantal uur E-chopper rijden. En is het boeken op aanvraag. Neem dus contact met ons op voor de mogelijkheden!

Wat is een E-chopper? 

Een E-chopper is een elektrische bromfiets geschikt voor één persoon. Deze bromfiets heeft niet alleen een stoer uiterlijk, maar hij is ook nog eens duurzaam, stil en milieuvriendelijk. Onderweg kun je gemakkelijk praten met elkaar en de choppers zijn voorzien van cruise control en telefoonhouders voor optimaal gemak.

 

€ 32.50<br>per persoon

€ 32.50
per persoon

Vanaf<br>4 personen

Vanaf
4 personen

meerarrangementen

uitjesrooi aanrader

E-chopper Luncharrangement To-go

E-chopper huren met een heerlijke lunch To-go? Dat kan! Ontdek nu ons E-chopper Luncharrangement en laat je smakelijk verrassen. 

€34,50 €34,50
Vanaf 2 personen Vanaf 2 personen
De Helden van Kien De Helden van Kien

E-chopper & TapasTour

Een gezellig dagje eropuit en genieten van lekker eten en de allerleukste terrasjes? Dat kan met de E-chopper TapasTour! Ontdek snel meer over dit smakelijke arrangement.
 

Vanaf €62,50 Vanaf €62,50
Vanaf 2 personen Vanaf 2 personen
De Helden van Kien De Helden van Kien