groepsuitje

Groepsuitjes to-do list

Ben jij degene die het jaarlijkse familie-, vrienden of bedrijfuitje moet regelen? En heb je geen idee hoe je het moet aanpakken? Wees niet getreurd! Wij helpen graag met onze groepsuitjes to-do list! 

Prik een datum 
Vanzelfsprekend is het handig om een goede datum te prikken, maar zorg ervoor dat je ruim van te voren een datum prikt. Hierdoor is de kans groter dat iedereen kan. Datumprikker.nl is een handige (gratis) tool om jouw uitje te plannen.

Bepaal een budget (het liefst per persoon)
Niet het leukste onderwerp, maar wel essentieel. Dit gaat het verschil maken tussen een leuke dag of een nóg leukere dag. Daarnaast zorgt het ook voor zekerheid. Je wilt natuurlijk niet voor verrassingen komen te staan naderhand.

Kies een geschikte locatie
Bij Uitjesrooi.nl hebben we talloze geschikte locaties. Denk bijvoorbeeld aan De Helden van Kien midden in het groen van Streekpark Kienehoef of neem De Orangerie bij de Vlagheide. Het Goeie Leven of De Durpsherberg zijn ook nog opties. De keuze is dus reuze!

Kies één of meerdere uitjes
Maak een (goede) keuze tussen uitjes, passend bij de doelgroep. Een groep 60-plussers is vaak niet blij met een potje BumpingBall, maar met E-chopper rijden wel. Kies daarom het geschikte uitje. Advies nodig? Neem contact met ons op!

Eten en drinken
Een uitje zonder eten en drinken is als slagroomtaart zonder slagroom. Kies daarom voor een lekkere horeca-invulling. Ook hierbij kijk je weer naar de doelgroep. Ga je dus voor een drie-gangen menu of toch liever die lekkere BBQ? Ook hiervoor bieden wij volop mogelijkheden.

Neem contact met ons op!
Geen zin in gedoe, maar wil je het gewoon geregeld hebben? Neem contact met ons op! Wij zijn er om jou te helpen.

aanbevolenuitjes

Pubquiz

Ontdek nu jouw kennis over uiteenlopende onderwerpen tijdens onze pubquiz! Tijdens deze quiz word je meegenomen in allerlei actuele onderwerpen. Wil je ‘m ook personaliseren? Dat kan! Ontdek snel meer!

Vanaf €19,50 Vanaf €19,50
Vanaf 20 personen Vanaf 20 personen
Locatie naar keuze Locatie naar keuze
uitjesrooi aanrader

De Boerenspelen

Een actief uitje beleven met een jouw vrienden, familie of collega’s? Boek dan onze Boerenspelen! Een unieke mix van allerlei activiteiten rechtstreeks van het platteland. Ontdek snel meer. 

Vanaf €19,50 p.p. Vanaf €19,50 p.p.
Vanaf 20 personen Vanaf 20 personen
Streekpark Kienehoef Streekpark Kienehoef