groepsuitje

Rijderstips

Houd rekening met het weer 
Een mooie zonnige dag met een hoge temperatuur? Top! Let er alleen wel op dat je kan verbranden. Niemand wil natuurlijk zo rood als een kreeft terugkomen, dus zorg voor een goede zonnebrandcrème en eventueel een zonnebril.

Een wat frissere dag met een lage temperatuur? Ook prima, maar zorg voor handschoenen en een wat dikkere jas. Zo kun je alsnog optimaal genieten van jouw toer!

Rugzak of schoudertas
Onze E-choppers hebben maar weinig opbergmogelijkheden, dus zorg voor een rugzak of schoudertas.

Maak gebruik van de cruise control
Ik hoor je al denken: ‘’Hebben die E-choppers cruise control?!’’. Ja zeker! Niemand wil natuurlijk een lamme pols van het gas geven. Druk daarom die cruise control knop in en geniet!

Gebruik een navigatie app
Om te voorkomen dat je de weg kwijt raakt, hebben we een handige gratis app voor je. Deze kun je downloaden vóórdat je op pad gaat en als kers op de taart hebben we ook nog routes voor je klaarliggen. Nadat de route is ingeladen, kun je jouw telefoon in de telefoonhouder zetten. 

Geniet!
Last but not least. Geniet van de omgeving, elkaar en de E-chopper. Ze zijn muisstil, dus je kunt gemakkelijk met elkaar praten onderweg. Daarnaast kun je natuurlijk een tussenstopje maken bij dat favoriete terrasje van je.

aanbevolenuitjes

uitjesrooi aanrader

E-chopper Rijden

E-chopper rijden in Sint-Oedenrode en omstreken? Dat kan! Huur nu onze e-choppers en laat je verrassen door het prachtige Brabantse landschap, de gezellige terrasjes en het gemak.

Vanaf €25,- p.p. Vanaf €25,- p.p.
Vanaf 2 personen Vanaf 2 personen
De Helden van Kien De Helden van Kien

Kickbike Huren

Ga op avontuur in Sint-Oedenrode en omstreken met de step! Ontdek het Brabantse landschap, de gezellige terrasjes en nog veel meer.

Vanaf €10,- p.p. Vanaf €10,- p.p.
Vanaf 10 personen Vanaf 10 personen
De Helden van Kien De Helden van Kien