locatie

De Knoptoren

De knoptoren is het oudste en hoogste gebouw van Rooi en kent een rijke historie. Het pand is gebouwd als Katholieke kerk, maar verwoest tijdens de 80-jarige oorlog. Waarna de kerk in protestantse handen kwam. Vervolgens is de kerk verwaarloosd en ingestort, maar dankzij Koning Lodewijk Napoleon weer hersteld.

De Knoptoren Sint-Oedenrode

Nu vele jaren later is de Knoptoren een uitermate geschikte locatie voor verschillende gelegenheden. Denk bijvoorbeeld aan een bedrijfsborrel, een vergadering en nog veel meer. Dit alles is te combineren met leuke activiteiten van Uitjesrooi.nl. Denk bijvoorbeeld aan een mooie E-chopperrit en met een tussenstop bij de Knoptoren. Of een leuke Pupquiz in combinatie met een bedrijfsborrel. Mogelijkheden genoeg dus! Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. 

7 dagen per week
7 dagen per week
Horeca aanwezig
Horeca aanwezig
Monumentaal pand
Monumentaal pand

locatieuitjes

uitjesrooi aanrader

Kerst- en nieuwjaarsborrels

Op zoek naar een originele kerst- of nieuwjaarsborrel voor jouw bedrijf? Zoek niet verder! Wij hebben volop mogelijkheden om jouw borrel tot een succes te maken. Ontdek snel meer!

Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
Vanaf 10 personen Vanaf 10 personen
Locatie naar keuze Locatie naar keuze
uitjesrooi aanrader

E-chopper Rijden

E-chopper rijden in Sint-Oedenrode en omstreken? Dat kan! Huur nu onze e-choppers en laat je verrassen door het prachtige Brabantse landschap, de gezellige terrasjes en het gemak.

Vanaf €25,- p.p. Vanaf €25,- p.p.
Vanaf 2 personen Vanaf 2 personen
De Helden van Kien De Helden van Kien
uitjesrooi aanrader

Pubquiz

Ontdek nu jouw kennis over uiteenlopende onderwerpen tijdens onze pubquiz! Tijdens deze quiz wordt je meegenomen in allerlei actuele onderwerpen. Wil je ‘m ook personaliseren? Dat kan! Ontdek snel meer!

Vanaf €19,50 Vanaf €19,50
Vanaf 20 personen Vanaf 20 personen
Naar keuze Naar keuze
uitjesrooi aanrader

Karaokeset Huren

Ontdek nu de zangkwaliteiten van jouw familie, vrienden of collega’s met onze karaokesets! Ideaal voor een verenigings-, familie- of bedrijfsuitje. Ontdek snel meer!

Op aanvraag Op aanvraag
Tot 100 personen Tot 100 personen
Op locatie Op locatie