locatie

Het Goeie Leven

Zo’n tien jaar geleden is Het Goeie Leven ontstaan uit liefde voor kamperen én lekker eten. Het is een uniek plekje waar sfeer en samen genieten voor op staan. Bij deze gezellige familiecamping is van alles te beleven voor het hele gezin.

Kamperen

Deze sfeervolle camping ligt midden in het groen van de Vlagheide en is omgeven door een bosrijke omgeving. Er zijn meerdere accommodaties te vinden, zoals Safari Lodges en Bell tenten. Het is uiteraard ook mogelijk om met een tent of caravan te komen kamperen.

Eten en drinken

Naast het kamperen, is er ook een bistro aanwezig met een zonnig bosterras. Hier kun je terecht voor een heerlijke lunch, smakelijk diner én een gezellige borrel. De gerechten zijn seizoensgebonden en variëren van een smaakvolle Poké bowls tot bijzondere soepjes en een heerlijke burger. Voor de kinderen is er een smaakvolle kinderkaart.

Horeca aanwezig
Horeca aanwezig
Kindvriendelijke locatie
Kindvriendelijke locatie
Gratis parkeren
Gratis parkeren

locatieuitjes

uitjesrooi aanrader

Kerst- en nieuwjaarsborrels

Op zoek naar een originele kerst- of nieuwjaarsborrel voor jouw bedrijf? Zoek niet verder! Wij hebben volop mogelijkheden om jouw borrel tot een succes te maken. Ontdek snel meer!

Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
Vanaf 10 personen Vanaf 10 personen
Locatie naar keuze Locatie naar keuze
uitjesrooi aanrader

Pubquiz

Ontdek nu jouw kennis over uiteenlopende onderwerpen tijdens onze pubquiz! Tijdens deze quiz wordt je meegenomen in allerlei actuele onderwerpen. Wil je ‘m ook personaliseren? Dat kan! Ontdek snel meer!

Vanaf €19,50 Vanaf €19,50
Vanaf 20 personen Vanaf 20 personen
Naar keuze Naar keuze
uitjesrooi aanrader

KiensBBQ-workshop

Ontdek jouw culinaire skills tijdens de KiensBBQ-workshop. In deze workshop staan lokale ingrediënten centraal en geniet van verschillende zelfbereide gerechten. Ideaal voor een bedrijfs- of vriendenuitje!

Vanaf €65,- p.p. Vanaf €65,- p.p.
Vanaf 10 personen Vanaf 10 personen
Streekpark Kienehoef Streekpark Kienehoef

Kubben

Ontdek kubben en laat je verrassen! Dit spel is er voor de hele familie en heel simpel. Ideaal om te spelen tijdens een dagje in het park met familie, vrienden en/of kennissen.

€10,- per set €10,- per set
Max. 12 personen Max. 12 personen
Locatie naar keuze Locatie naar keuze

Fietsverhuur

(elektrische) Fietsen huren in Brabant? Dat kan bij Uitjesrooi.nl! Met onze fietsen en elektrische fietsen geniet je tijdens een route van het prachtige buitengebied.

Vanaf €15,- Vanaf €15,-
Vanaf 2 personen Vanaf 2 personen
Op locatie Op locatie