locatie

Kinderboerderij Kienehoeve

Midden in het groen van Streekpark Kienehoef en op loopafstand van De Helden van Kien is Kinderboerderij Kienehoeve te vinden. Op deze boerderij is van alles te beleven rondom het Brabantse landleven. Leer meer over de boerderijdieren, ontdek het Waadpad óf geniet van een lekker bakje koffie, terwijl de kinderen zich vermaken in de speeltuin. 

Uitjesrooi.nl & Kinderboerderij Kienehoeve

Kinderboerderij Kienehoeve is de ideale aanvulling op jouw uitje in Streekpark Kienehoef. De Brabantse dwardeelschuur is een prachtige ontmoetingsplaats, waar jij met jouw gezelschap terechtkunt. Deze locatie is dus gemakkelijk te combineren met andere uitjes. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.  

In- en outdoor
In- en outdoor
Kindvriendelijke locatie
Kindvriendelijke locatie
Maatwerk mogelijk
Maatwerk mogelijk

locatieuitjes

uitjesrooi aanrader

Pubquiz

Ontdek nu jouw kennis over uiteenlopende onderwerpen tijdens onze pubquiz! Tijdens deze quiz wordt je meegenomen in allerlei actuele onderwerpen. Wil je ‘m ook personaliseren? Dat kan! Ontdek snel meer!

Vanaf €19,50 Vanaf €19,50
Vanaf 20 personen Vanaf 20 personen
Naar keuze Naar keuze

Uitje Opmaat

Opzoek naar een compleet verzorgde dag? Die van A tot Z geregeld is? Geen probleem! Wij regelen het voor je. Met het uitje opmaat kun jij jouw voorkeuren aangeven en wij zorgen voor de rest.

Vanaf 10 personen Vanaf 10 personen
Horeca mogelijk Horeca mogelijk
Streekpark Kienehoef Streekpark Kienehoef

Kubben

Ontdek kubben en laat je verrassen! Dit spel is er voor de hele familie en heel simpel. Ideaal om te spelen tijdens een dagje in het park met familie, vrienden en/of kennissen.

€10,- per set €10,- per set
Max. 12 personen Max. 12 personen
Locatie naar keuze Locatie naar keuze