locatie

Orangerie Vlagheide

Midden in het groen van de Vlagheide is de Orangerie te vinden. Deze unieke locatie kenmerkt zich door de prachtige omgeving, de sfeervolle inrichting en het ruime perceel. Daarnaast beschikt deze locatie over een open keuken en zijn er volop mogelijkheden voor besloten gezelschappen!

Uitjesrooi.nl & De Orangerie

Uitjesrooi.nl werkt nauw samen met De Orangerie om jouw verenigings-, familie- of groepsuitje tot een succes te laten verlopen. De Orangerie zorgt voor de unieke locatie, Uitjesrooi.nl zorgt voor de allerleukste uitjes en onze horecapartners voor een smakelijke invulling. Kortom genoeg mogelijkheden voor een onvergetelijke dag. Neem snel contact met ons op voor de mogelijkheden!

Horeca mogelijk
Horeca mogelijk
Maatwerk mogelijk
Maatwerk mogelijk
Gratis parkeren
Gratis parkeren

locatieuitjes

uitjesrooi aanrader

Kerst- en nieuwjaarsborrels

Op zoek naar een originele kerst- of nieuwjaarsborrel voor jouw bedrijf? Zoek niet verder! Wij hebben volop mogelijkheden om jouw borrel tot een succes te maken. Ontdek snel meer!

Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
Vanaf 10 personen Vanaf 10 personen
Locatie naar keuze Locatie naar keuze
uitjesrooi aanrader

Pubquiz

Ontdek nu jouw kennis over uiteenlopende onderwerpen tijdens onze pubquiz! Tijdens deze quiz wordt je meegenomen in allerlei actuele onderwerpen. Wil je ‘m ook personaliseren? Dat kan! Ontdek snel meer!

Vanaf €19,50 Vanaf €19,50
Vanaf 20 personen Vanaf 20 personen
Naar keuze Naar keuze
uitjesrooi aanrader

KiensBBQ-workshop

Ontdek jouw culinaire skills tijdens de KiensBBQ-workshop. In deze workshop staan lokale ingrediënten centraal en geniet van verschillende zelfbereide gerechten. Ideaal voor een bedrijfs- of vriendenuitje!

Vanaf €65,- p.p. Vanaf €65,- p.p.
Vanaf 10 personen Vanaf 10 personen
Streekpark Kienehoef Streekpark Kienehoef

Kubben

Ontdek kubben en laat je verrassen! Dit spel is er voor de hele familie en heel simpel. Ideaal om te spelen tijdens een dagje in het park met familie, vrienden en/of kennissen.

€10,- per set €10,- per set
Max. 12 personen Max. 12 personen
Locatie naar keuze Locatie naar keuze