uitje

Après-ski themafeest

Jouw personeelsfeest, kerst- of nieuwjaarsborrel organiseren in après-ski stijl? Dat kan! In samenwerking met De Helden van Kien bouwen we de sfeervolle zaal om in een heuse après-ski bar. De DJ draait de leukste hits, het personeel is verkleedt in lederhosen en de zaal is volledig aangekleed. Dit alles is eenvoudig aan te vullen met een heerlijk diner, maar ook met activiteiten als een pubquiz, een wedstrijd bierpul schuiven, een karaokeset en meer ... 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden!

meeruitjes

uitjesrooi aanrader

Kerst- en nieuwjaarsborrels

Op zoek naar een originele kerst- of nieuwjaarsborrel voor jouw bedrijf? Zoek niet verder! Wij hebben volop mogelijkheden om jouw borrel tot een succes te maken. Ontdek snel meer!

Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
Vanaf 10 personen Vanaf 10 personen
Locatie naar keuze Locatie naar keuze
uitjesrooi aanrader

E-chopper Rijden

E-chopper rijden in Sint-Oedenrode en omstreken? Dat kan! Huur nu onze e-choppers en laat je verrassen door het prachtige Brabantse landschap, de gezellige terrasjes en het gemak.

Vanaf €25,- p.p. Vanaf €25,- p.p.
Vanaf 2 personen Vanaf 2 personen
De Helden van Kien De Helden van Kien
uitjesrooi aanrader

Pubquiz

Ontdek nu jouw kennis over uiteenlopende onderwerpen tijdens onze pubquiz! Tijdens deze quiz wordt je meegenomen in allerlei actuele onderwerpen. Wil je ‘m ook personaliseren? Dat kan! Ontdek snel meer!

Vanaf €19,50 Vanaf €19,50
Vanaf 20 personen Vanaf 20 personen
Naar keuze Naar keuze