uitje

E-chopper najaarsarrangement

Geniet ook tijdens de herfst van onze e-choppers! Kleed je goed aan en geniet van de omgeving!

Het arrangement

Bij dit arrangement krijg je niet alleen een e-choppertour, maar je wordt ook verwelkomt met een bakje koffie of thee. Na het ontvangst bij De Helden van Kien is het tijd om op pad te gaan. Je krijg van ons een route van circa 2 uur, waarvan 1,5 uur rijtijd is en een halfuur om onderweg een stop te maken. Wil je langer of juist korter rijden? Neem dan gerust contact op!

Praktische informatie

De prijzen zijn inclusief ontvangst met instructie, hulp bij pech, een helm en route. Daarnaast dient er  een borg betaald te worden. Deze is €50,- per e-chopper met een maximum van €250,- per groep. Verder zal de gehele groep in het bezit moeten zijn van een geldig rijbewijs of brommercertificaat. Neem deze ook mee naar de activiteit.

Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op!

€ 25.00<br>per persoon

€ 25.00
per persoon

Vanaf<br>2 personen

Vanaf
2 personen

Duur:<br>1.0 uur

Duur:
1.0 uur

meeruitjes

uitjesrooi aanrader

Pubquiz

Ontdek nu jouw kennis over uiteenlopende onderwerpen tijdens onze pubquiz! Tijdens deze quiz word je meegenomen in allerlei actuele onderwerpen. Wil je ‘m ook personaliseren? Dat kan! Ontdek snel meer!

Vanaf €19,50 Vanaf €19,50
Vanaf 20 personen Vanaf 20 personen
Locatie naar keuze Locatie naar keuze

Restaurantroute

Ben jij een échte horecaliefhebber en wil je genieten bij meerdere restaurants in plaats van één? Dan is de restaurantroute iets voor jou! Met dit arrangement kun je jouw eigen route samenstellen.

Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
Vanaf 10 personen Vanaf 10 personen
Meerdere locaties Meerdere locaties
uitjesrooi aanrader

Indoor Archery Tag

Archery Tag is niet alleen buiten te spelen bij Uitjesrooi.nl, maar ook binnen! Maak teams, pak de boog en ga de strijd met elkaar aan. Ontdek snel meer.

Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
Vanaf 10 personen Vanaf 10 personen
Indoor locatie Indoor locatie