uitje

E-chopper Rijden

Er even een middagje tussenuit? Dat kan met onze e-choppers! Bij onze startlocatie De Helden van Kien is het mogelijk om e-choppers te huren. Het is een echte groepsactiviteit om te doen met vrienden, familie of collega’s. De choppers zijn te huur voor één, twee of drie uur en je kunt in overleg met ons bepalen wanneer je vertrekt. Voor ieder tijdsbestek hebben we routes klaarliggen. Deze kunnen gemakkelijk worden ingeladen op de smartphone. Uiteraard houden we rekening met een eventuele tussenstop, zodat jij kan genieten van een gezellig terrasje onderweg. 

E-chopper route

Onze e-chopper routes lopen door het prachtige buiten gebied van Meierijstad. Zo kan je gemakklijk richting Schijndel, Erp en Veghel vanaf onze startlocatie bij De Helden van Kien. Je zou er ook voor kunnen kiezen om een andere kant op te gaan. Zo kunnen onze e-choppers ook met gemak richting Boxtel, Liempde en Kasteren. Onze routes variëren. Heb je een specifieke wens voor een route? Laat gerust weten!

Wat is een e-chopper?

Een e-chopper is een elektrisch aangedreven bromfiets voor 1 persoon. De chopper is dus niet alleen leuk om mee te rijden, maar ook nog eens milieuvriendelijk, duurzaam en stil. Doordat hij zo stil is, kun je gemakkelijk met elkaar praten tijdens de rit. Daarnaast zijn onze e-choppers voorzien van telefoonhouders en cruise control voor optimaal gemak.

Wat je moet weten

De prijzen zijn inclusief ontvangst met instructie, hulp bij pech, een helm en een route, maar exclusief borg. De borg bedraagt €50,- per e-chopper met een maximum van €250,- per groep. Uiteraard krijg je deze borg weer terug als de e-chopper in orde is bij terugkomst. Verder is het verplicht om een geldig rijbewijs of brommercertificaat mee te nemen.

Dus zie jij jezelf al rijden? Neem dan snel contact met ons op!

Combineren

Jouw e-chopperrit combineren met een heerlijke lunch, smakelijk diner en/of een gezellige borrel? Dat kan! De Helden van Kien is een uitermate geschikte locatie om jouw uitje compleet te maken. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden. Daarnaast is het ook gemakkelijk om uitjes te combineren. Wil je bijvoorbeeld een e-chopperrit in de ochtend, aansluitend een lunch en daarna BumpingBallen? Geen probleem! Wij regelen het voor je. Neem gerust vrijblijvend contact op. 

€ 25.00<br>per persoon

€ 25.00
per persoon

Vanaf<br>2 personen

Vanaf
2 personen

Duur:<br>1.0 uur

Duur:
1.0 uur

meeruitjes

uitjesrooi aanrader

KiensBBQ-workshop

Ontdek jouw culinaire skills tijdens de KiensBBQ-workshop. In deze workshop staan lokale ingrediënten centraal en geniet van verschillende zelfbereide gerechten. Ideaal voor een bedrijfs- of vriendenuitje!

€75,- p.p. €75,- p.p.
Vanaf 10 personen Vanaf 10 personen
Exclusief drank Exclusief drank
uitjesrooi aanrader

Luchtballonvaart

Op de datum 22 oktober kun je genieten van een luchtballonvaart bij De Helden van Kien. Mis deze unieke ervaring niet, ontdek dus snel meer!

€195,- p.p. €195,- p.p.
Vanaf 1 persoon Vanaf 1 persoon
De Helden van Kien De Helden van Kien

Pubquiz

Ontdek nu jouw kennis over uiteenlopende onderwerpen tijdens onze pubquiz! Tijdens deze quiz wordt je meegenomen in allerlei actuele onderwerpen. Wil je ‘m ook personaliseren? Dat kan! Ontdek snel meer!

Vanaf €19,50 Vanaf €19,50
Vanaf 20 personen Vanaf 20 personen
Locatie naar keuze Locatie naar keuze