uitje

Escape E-chopperroute

In samenwerking met Noordkade Uitjes bieden we de Escape E-chopperroute aan. Tijdens deze activiteit ga je van start met een e-chopper en maak je een tussenstop op de Noordkade in Veghel. Hier ga je de Escape Room Veghel doen en daarna vertrek je weer met de e-chopper terug naar de startlocatie.

Escape Room Veghel

Bij de Noordkade ga je de Escape Room Veghel doen. Deze escape room is een spannende real-life experience op de Noordkade met als thema het vroegere CHV. In 1915 was de boerencoöperatie CHV de Noordkade namelijk de grootste mengvoederfabriek van Nederland. Tijdens de escaperoom komen allerlei berichten en telegrammen binnen van boeren uit de omgeving. De dieren tonen afwijkend gedrag. Varkens beginnen te schuimbekken en pasgeboren kalveren lijken op monsters. Weten jullie dit mysterie op te lossen tijdens de escaperoom?

Wat je moet weten

De totale duur van dit uitje is circa 4 uur. Je gaat namelijk eerst op pad met de e-chopper. Vervolgens ga je bij de Noordkade de Escape Room Veghel doen en vervolg je jouw rit weer richting De Helden van Kien, waar je nog gezellig kunt napraten over het uitje.

Voor het rijden van een e-chopper is een geldig rijbewijs verplicht. Neem deze dus mee naar de activiteit, want hier zal om gevraagd worden. Verder zijn de prijzen inclusief e-chopper gedurende de activiteit, een route, hulp bij pech, de escaperoom, maar exclusief borg. Deze bedraagt €50,- per chopper met een maximum van €250,- per groep. De borg dient cash te worden voldaan en krijg je terug wanneer de e-chopper in orde is bij terugkomst.

€ 53.00<br>per persoon

€ 53.00
per persoon

Vanaf<br>8 personen

Vanaf
8 personen

Duur:<br>4.0 uur

Duur:
4.0 uur

meeruitjes

uitjesrooi aanrader

Gek op Holland

Bij ons Ik hou van Holland spel speel je een te gekke quiz vol interactieve spellen! Bij dit uitje komen er allerlei bekende spellen voorbij net zoals bij het programma. Ontdek snel meer over dit oer-Hollandse groepsuitje!

Vanaf €27,50 p.p. Vanaf €27,50 p.p.
Vanaf 20 personen Vanaf 20 personen
Locatie naar keuze Locatie naar keuze
uitjesrooi aanrader

E-chopper Rijden

E-chopper rijden in Sint-Oedenrode en omstreken? Dat kan! Huur nu onze e-choppers en laat je verrassen door het prachtige Brabantse landschap, de gezellige terrasjes en het gemak.

Vanaf €25,- p.p. Vanaf €25,- p.p.
Vanaf 2 personen Vanaf 2 personen
De Helden van Kien De Helden van Kien

Pubquiz

Ontdek nu jouw kennis over uiteenlopende onderwerpen tijdens onze pubquiz! Tijdens deze quiz word je meegenomen in allerlei actuele onderwerpen. Wil je ‘m ook personaliseren? Dat kan! Ontdek snel meer!

Vanaf €19,50 Vanaf €19,50
Vanaf 20 personen Vanaf 20 personen
Locatie naar keuze Locatie naar keuze