uitje

Gek op Holland

Perfect voor ieder gezelschap: dé Ik hou van Holland quiz! Deze quiz zit vol met allerlei Hollandse spellen, net zoals het welbekende tv-programma. Dit spel bevat meerdere interactieve opdrachten, kennisvragen, muziekfragmenten en nog veel meer. Dit groepsuitje gaan jullie niet snel vergeten!

Spellen Ik hou van Holland

Net als in het tv-programma, worden jullie ingedeeld in teams. Onderling gaan jullie de strijd met elkaar aan tijdens verschillende rondes. Zo is er bijvoorbeeld de schattingsronde, de Hollandse rijtjesronde, woord spellen, kennisvragen, kaas werpen, muziekrondes en niet te vergeten: geen ja, geen nee en geen uh.

Ik hou van Holland als bedrijfsuitje

De Ik Hou van Holland spellen zijn pérfect als bedrijfsuitje, teamuitje of tijdens een personeelsfeest. Naast dat het leuk is om te spelen en er hilarische momenten ontstaan, is samenwerking belangrijk om te winnen. Het helpt dus ook bij de teambuilding, win-win dus.

Ik hou van Holland huren op locatie

Natuurlijk kun je Ik hou van Holland spelen op verschillende locaties, zoals bij De Helden van Kien, De Vriendschap of één van onze andere partners. Maar je kunt ook een eigen gekozen locatie kiezen. Bijvoorbeeld bij jullie op kantoor, in de bedrijfskantine, op de vereniging en ga zo maar door.

Wat je moet weten

 Wij verzorgen de complete quiz tot in de puntjes. Licht, geluid, techniek, schermen, antwoordformulieren, presentator, versiering en meer. Het enige wat jullie hoeven doen, is genieten. Interesse in deze groepsactiviteit? Neem contact op!

€ 27.50<br>per persoon

€ 27.50
per persoon

Vanaf<br>20 personen

Vanaf
20 personen

Duur:<br>2.0 uur

Duur:
2.0 uur

meeruitjes

uitjesrooi aanrader

E-chopper Rijden

E-chopper rijden in Sint-Oedenrode en omstreken? Dat kan! Huur nu onze e-choppers en laat je verrassen door het prachtige Brabantse landschap, de gezellige terrasjes en het gemak.

Vanaf €25,- p.p. Vanaf €25,- p.p.
Vanaf 2 personen Vanaf 2 personen
De Helden van Kien De Helden van Kien

Pubquiz

Ontdek nu jouw kennis over uiteenlopende onderwerpen tijdens onze pubquiz! Tijdens deze quiz word je meegenomen in allerlei actuele onderwerpen. Wil je ‘m ook personaliseren? Dat kan! Ontdek snel meer!

Vanaf €19,50 Vanaf €19,50
Vanaf 20 personen Vanaf 20 personen
Locatie naar keuze Locatie naar keuze

Highland Games

Ga de strijd met elkaar aan tijdens de Highland Games! Dit uitje bevat vele leuke, sportieve spellen voor jong en oud. Daarbij mag de Schotse outfit niet ontbreken. Ontdek snel meer over de Highland Games!

Vanaf €27,50 Vanaf €27,50
Vanaf 20 personen Vanaf 20 personen
Locatie naar keuze Locatie naar keuze