uitje

Het Quizdiner

Test jouw kennis over uiteenlopende onderwerpen en geniet ondertussen van een heerlijk diner! Tussen de gangen door krijg je namelijk verschillende quizrondes. 

Het quizdiner

Ben je op zoek naar een leuke invulling voor de avond samen met jouw collega’s, vrienden of familie? Dan is het Quizdiner een uitermate geschikte optie! Tijdens deze avondvullende activiteit geniet van een hapje en een drankje en tussen de gangen door word jouw kennis op de proef gesteld door onze quizmaster.

Onze quiz

De quiz bestaat uiteenlopende vragen en onderwerpen. Wat weet jij bijvoorbeeld over showbizz, het laatste nieuws en hoe goed is jouw algemene kennis? Zo maar wat voorbeelden van onderwerpen die voorbij komen.

Het diner

Natuurlijk is de culinaire invulling van jouw quizdiner van belang. Daarom hebben wij ruime mogelijkheden. Wil je jouw quiz bijvoorbeeld combineren met een drie-gangen diner? Dat kan! In overleg zouden we het ook kunnen combineren met een smakelijke BBQ of een heerlijk buffet. Neem hiervoor contact met ons op.

Onze locaties

Bij Uitjesrooi.nl zijn we flexibel in locaties. Zo zou je het quizdiner kunnen boeken bij De Helden van Kien, De Knoptoren, maar ook bij Orangerie, Café de Beuk of de Vriendschap. De keuze is dus reuze en onze locaties staan graag voor je klaar. Bespreek met ons de mogelijkheden.

Vanaf<br>20 personen

Vanaf
20 personen

Duur:<br>3.0 uur

Duur:
3.0 uur

meeruitjes

uitjesrooi aanrader

Gek op Holland

Bij ons Ik hou van Holland spel speel je een te gekke quiz vol interactieve spellen! Bij dit uitje komen er allerlei bekende spellen voorbij net zoals bij het programma. Ontdek snel meer over dit oer-Hollandse groepsuitje!

Vanaf €27,50 p.p. Vanaf €27,50 p.p.
Vanaf 20 personen Vanaf 20 personen
Locatie naar keuze Locatie naar keuze

Pubquiz @ De Gouden Leeuw

In samenwerking met De Gouden Leeuw Sint-Oedenrode organiseren we een spannende pubquiz mét een afterparty. Ontdek snel meer!


vanaf €60,- per team vanaf €60,- per team
15 maart 2024 15 maart 2024
De Gouden Leeuw De Gouden Leeuw

Pubquiz

Ontdek nu jouw kennis over uiteenlopende onderwerpen tijdens onze pubquiz! Tijdens deze quiz word je meegenomen in allerlei actuele onderwerpen. Wil je ‘m ook personaliseren? Dat kan! Ontdek snel meer!

Vanaf €19,50 Vanaf €19,50
Vanaf 20 personen Vanaf 20 personen
Locatie naar keuze Locatie naar keuze