uitje

Huifkar huren

Ontdek Sint-Oedenrode en omstreken met een huifkar! Tijdens deze tocht ontdek je onder meer het mooie Brabantse landschap en kom je meer te weten over de rijke historie van Sint-Oedenrode. Daarnaast kun je een bestaande route kiezen of je zet er zelf eentje uit.

Huifkar met paard huren Brabant

Op dit moment is onze huifkar alleen te huren met een tractor. In de toekomst zal deze ook te huren zijn met een paard!

Wat je moet weten

De huifkar is geschikt voor maximaal 20 personen en de totale kosten voor 3 uur bedragen €250,- inclusief chauffeur. Uiteraard is het ook mogelijk om de huifkar voor een langere tijd vast te leggen. Hiervoor rekenen we een meerprijs van €65,- per uur.

Combineren

Jouw uitje combineren met eten en drinken? Dat kan! Bij de meeste locatiepartners is er horeca aanwezig. Hierdoor kun je dus jouw uitje compleet maken met een heerlijke lunch, smakelijk diner of een gezellige borrel. Daarnaast is het gemakkelijk om uitjes te combineren. Wil je bijvoorbeeld een huifkartocht in ochtend, een lunch en aansluitend lasergamen? Geen probleem! Wij regelen het voor je. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

meeruitjes

uitjesrooi aanrader

Kerst- en nieuwjaarsborrels

Op zoek naar een originele kerst- of nieuwjaarsborrel voor jouw bedrijf? Zoek niet verder! Wij hebben volop mogelijkheden om jouw borrel tot een succes te maken. Ontdek snel meer!

Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
Vanaf 10 personen Vanaf 10 personen
Locatie naar keuze Locatie naar keuze
uitjesrooi aanrader

E-chopper Rijden

E-chopper rijden in Sint-Oedenrode en omstreken? Dat kan! Huur nu onze e-choppers en laat je verrassen door het prachtige Brabantse landschap, de gezellige terrasjes en het gemak.

Vanaf €25,- p.p. Vanaf €25,- p.p.
Vanaf 2 personen Vanaf 2 personen
De Helden van Kien De Helden van Kien
uitjesrooi aanrader

Pubquiz

Ontdek nu jouw kennis over uiteenlopende onderwerpen tijdens onze pubquiz! Tijdens deze quiz wordt je meegenomen in allerlei actuele onderwerpen. Wil je ‘m ook personaliseren? Dat kan! Ontdek snel meer!

Vanaf €19,50 Vanaf €19,50
Vanaf 20 personen Vanaf 20 personen
Naar keuze Naar keuze