uitje

Kerst- en nieuwjaarsborrels

Een originele kerst- of nieuwjaarsborrel organiseren is niet ingewikkeld. Uitjesrooi.nl denkt namelijk graag met je mee, zodat jij en jouw collega’s kunnen genieten van een onbezorgde middag en/of avond. Daarbij zijn onze borrels geheel af te stemmen op jouw wensen.

De mogelijkheden

Bij Uitjesrooi.nl bieden we niet alleen activiteiten, maar ook de horeca. Alles zal van A tot Z geregeld worden. Wil je bijvoorbeeld een drie-gangen menu inclusief een activiteit, zoals een Pubquiz, E-chopper rijden of een winter BBQworkshop? Geen probleem! Wij regelen het maar al te graag voor je. Daarnaast is het zelfs mogelijk om jouw borrel in een après-ski thema te organiseren. Dit alles is ook nog eens op verschillende locaties te beleven. Denk bijvoorbeeld aan De Helden van Kien, de Knoptoren, de Durpsherberg of de Orangerie.

 Plan gerust een afspraak met ons in om de mogelijkheden door te nemen!

meeruitjes

uitjesrooi aanrader

E-chopper Rijden

E-chopper rijden in Sint-Oedenrode en omstreken? Dat kan! Huur nu onze e-choppers en laat je verrassen door het prachtige Brabantse landschap, de gezellige terrasjes en het gemak.

Vanaf €25,- p.p. Vanaf €25,- p.p.
Vanaf 2 personen Vanaf 2 personen
De Helden van Kien De Helden van Kien
uitjesrooi aanrader

Pubquiz

Ontdek nu jouw kennis over uiteenlopende onderwerpen tijdens onze pubquiz! Tijdens deze quiz wordt je meegenomen in allerlei actuele onderwerpen. Wil je ‘m ook personaliseren? Dat kan! Ontdek snel meer!

Vanaf €19,50 Vanaf €19,50
Vanaf 20 personen Vanaf 20 personen
Naar keuze Naar keuze
uitjesrooi aanrader

KiensBBQ-workshop

Ontdek jouw culinaire skills tijdens de KiensBBQ-workshop. In deze workshop staan lokale ingrediënten centraal en geniet van verschillende zelfbereide gerechten. Ideaal voor een bedrijfs- of vriendenuitje!

Vanaf €65,- p.p. Vanaf €65,- p.p.
Vanaf 10 personen Vanaf 10 personen
Streekpark Kienehoef Streekpark Kienehoef