uitje

Kickbike fotospeurtocht

Deze fotospeurtocht is er voor jong en oud! Daarom is dit uitje perfect voor de hele familie. Tijdens deze speurtocht pak je de step en ga je zoeken naar de foto’s die je hebt meegekregen van de spelbegeleider. Je hebt twee uur de tijd om alle foto’s te vinden.

Speurtocht volwassenen

De kickbike fotospeurtocht is niet alleen leuk voor kinderen, maar ook voor volwassenen. Het zou dus ook een leuk uitje zijn voor jouw bedrijf, team of vereniging.

Wat is een kickbike?

Een kickbike zou je kunnen zien als een kruising tussen een fiets en een step. Door het ontwerp kun je met kickbikes gemakkelijk een langere afstand afleggen dan met een reguliere step. Ook ga je met deze step harder dan een normale step. Je hebt geen rijbewijs nodig voor de kickbike, waardoor het een uitermate geschikt uitje is voor kinderfeestjes, familiedagen en meer.

Combineren

Jouw kickbike speurtocht combineren met horeca of andere uitjes? Dat kan! Bij Uitjesrooi.nl helpen maar al te graag mee aan jouw succesvolle uitje. Wil je bijvoorbeeld de kickbike speurtocht combineren met BumpingBall, een huifkartocht of lasergamen? Geen probleem! Wij regelen het maar al te graag voor je.

€ 24.50<br>per persoon

€ 24.50
per persoon

Vanaf<br>6 personen

Vanaf
6 personen

Duur:<br>2.0 uur

Duur:
2.0 uur

meeruitjes

uitjesrooi aanrader

Gek op Holland

Bij ons Ik hou van Holland spel speel je een te gekke quiz vol interactieve spellen! Bij dit uitje komen er allerlei bekende spellen voorbij net zoals bij het programma. Ontdek snel meer over dit oer-Hollandse groepsuitje!

Vanaf €27,50 p.p. Vanaf €27,50 p.p.
Vanaf 20 personen Vanaf 20 personen
Locatie naar keuze Locatie naar keuze
uitjesrooi aanrader

E-chopper Rijden

E-chopper rijden in Sint-Oedenrode en omstreken? Dat kan! Huur nu onze e-choppers en laat je verrassen door het prachtige Brabantse landschap, de gezellige terrasjes en het gemak.

Vanaf €25,- p.p. Vanaf €25,- p.p.
Vanaf 2 personen Vanaf 2 personen
De Helden van Kien De Helden van Kien

Pubquiz

Ontdek nu jouw kennis over uiteenlopende onderwerpen tijdens onze pubquiz! Tijdens deze quiz word je meegenomen in allerlei actuele onderwerpen. Wil je ‘m ook personaliseren? Dat kan! Ontdek snel meer!

Vanaf €19,50 Vanaf €19,50
Vanaf 20 personen Vanaf 20 personen
Locatie naar keuze Locatie naar keuze