uitje

Kickbike Huren

Step huren Sint-Oedenrode

Op een andere manier Sint-Oedenrode en omstreken verkennen? Dat kan! Bij Uitjesrooi.nl kun je steps huren. Deze steps worden ook wel ‘kickbikes’ genoemd en zijn een uitermate geschikte activiteit voor volwassenen en kinderen. Ideaal dus voor een gezellige familiedag, personeelsuitje en nog veel meer. Tijdens de route ontdek je onder meer het Brabantse landschap en kom je langs de gezellige terrasjes van Sint-Oedenrode. Daarnaast is jouw steptocht gemakkelijk aan te vullen met een heerlijke lunchtas en ontvangst met koffie en gebak van De Helden van Kien.

Combineren

Jouw uitje combineren met eten en drinken? Dat kan! Bij de meeste locatiepartners is horeca aanwezig. Hierdoor kun je dus jouw uitje compleet maken met een heerlijke lunch, een smakelijk diner, of een gezellige borrel. Daarnaast zijn de uitjes gemakkelijk te combineren. Wil je bijvoorbeeld een steptocht in de ochtend, een lunch en aansluitend BumpingBall spelen? Geen probleem! Wij regelen het voor je. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden!

€ 12.00<br>per persoon

€ 12.00
per persoon

Vanaf<br>4 personen

Vanaf
4 personen

Duur:<br>2.0 uur

Duur:
2.0 uur

meeruitjes

uitjesrooi aanrader

KiensBBQ-workshop

Ontdek jouw culinaire skills tijdens de KiensBBQ-workshop. In deze workshop staan lokale ingrediënten centraal en geniet van verschillende zelfbereide gerechten. Ideaal voor een bedrijfs- of vriendenuitje!

€75,- p.p. €75,- p.p.
Vanaf 10 personen Vanaf 10 personen
Exclusief drank Exclusief drank
uitjesrooi aanrader

Luchtballonvaart

Op de datum 22 oktober kun je genieten van een luchtballonvaart bij De Helden van Kien. Mis deze unieke ervaring niet, ontdek dus snel meer!

€195,- p.p. €195,- p.p.
Vanaf 1 persoon Vanaf 1 persoon
De Helden van Kien De Helden van Kien

Pubquiz

Ontdek nu jouw kennis over uiteenlopende onderwerpen tijdens onze pubquiz! Tijdens deze quiz wordt je meegenomen in allerlei actuele onderwerpen. Wil je ‘m ook personaliseren? Dat kan! Ontdek snel meer!

Vanaf €19,50 Vanaf €19,50
Vanaf 20 personen Vanaf 20 personen
Locatie naar keuze Locatie naar keuze