uitje

Online spelshow

In samenwerking met WvR Sound & Light presenteren wij de online spelshow. Een interactieve en compleet verzorgde online spelshow voor jouw bedrijf of vereniging. Geheel coronaproef en ideaal als online alternatief voor een bedrijfs- of verenigingsborrel. 

De show

De show zal gepresenteerd door een ervaren presentator en is opgebouwd uit verschillende rondes. Denk bijvoorbeeld aan een bingoronde, een muziekronde, een quiz en nog veel meer! Laat je dus vooral verrassen en beleef een gezellige avond vanaf thuis. Heb je zelf suggesties of wil je jouw show personaliseren? Dat kan! Maatwerk is uiteraard mogelijk en we gaan graag in gesprek met je. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden!

€ 12.50<br>per persoon

€ 12.50
per persoon

Vanaf<br>40 personen

Vanaf
40 personen

Duur:<br>2.0 uur

Duur:
2.0 uur

meeruitjes

uitjesrooi aanrader

E-chopper Rijden

E-chopper rijden in Sint-Oedenrode en omstreken? Dat kan! Huur nu onze e-choppers en laat je verrassen door het prachtige Brabantse landschap, de gezellige terrasjes en het gemak.

Vanaf €25,- p.p. Vanaf €25,- p.p.
Vanaf 2 personen Vanaf 2 personen
De Helden van Kien De Helden van Kien
uitjesrooi aanrader

De Boerenspelen

Een actief uitje beleven met een jouw vrienden, familie of collega’s? Boek dan onze Boerenspelen! Een unieke mix van allerlei activiteiten rechtstreeks van het platteland. Ontdek snel meer. 

Vanaf €19,50 p.p. Vanaf €19,50 p.p.
Vanaf 20 personen Vanaf 20 personen
Streekpark Kienehoef Streekpark Kienehoef

Pubquiz

Ontdek nu jouw kennis over uiteenlopende onderwerpen tijdens onze pubquiz! Tijdens deze quiz wordt je meegenomen in allerlei actuele onderwerpen. Wil je ‘m ook personaliseren? Dat kan! Ontdek snel meer!

Vanaf €19,50 Vanaf €19,50
Vanaf 20 personen Vanaf 20 personen
Locatie naar keuze Locatie naar keuze