uitje

Pubquiz

Zeker in de wat koudere maanden is een pubquiz dé manier om samen te komen. Tijdens deze quiz krijg je verschillende rondes waarin je de strijd met elkaar aangaat. Verschillende thema’s komen aan bod, waarbij de actualiteit centraal staat.

Pubquiz opmaat 

Naast dat de pubquiz inspeelt op de actualiteit, is deze ook nog eens te personaliseren. Wil je bijvoorbeeld vragen van jouw bedrijf erin verwerken om jouw personeel eens te testen? Dat kan! Er zijn vele mogelijkheden om verschillende thema’s toe te voegen of juist niet. Daarnaast wordt de quiz volledig afgestemd op het publiek.

Pubquiz met Quizmaster

Tijdens onze quiz hoef jij je geen zorgen te maken. Wij zorgen voor een ervaren presentator, licht, geluid, antwoordformulieren, vragen en meer. Het enige waar jij voor moet zorgen, zijn de deelnemers.

Pubquiz waar spelen

Onze quiz is zeer flexibel en kan op verschillende locaties gespeeld worden. Het enige wat je nodig hebt is goedwerkende stroom. Denk bijvoorbeeld aan jouw bedrijfsruimte, thuis of op een andere locatie naar keuze. Uiteraard is de quiz ook volop te combineren met onze eigen locaties, zoals De Helden van Kien, De Orangerie of Café de Beuk.

Pubquiz met eten en drinken

Wil je de pubquiz combineren met een heerlijke borrel en hapjes? Of juist met een smakelijk lunch, diner of BBQ? Wij regelen het voor je! Zelfs wanneer je ervoor kiest om op een eigen locatie te spelen.

Wat is een pubquiz? 

Pubquiz komt oorspronkelijk uit Groot-Brittannië en werd veelal gespeeld in pubs, kroegen en cafés. De vragen tijdens de quiz gaan over uiteenlopende thema’s, zoals sport, film, mode en nog veel meer. tegenwoordig worden pubquizzen niet alleen meer gespeeld in cafés, maar is het ook een ideaal bedrijfs-, groeps- of vriendenuitje.

 

€ 19.50<br>per persoon

€ 19.50
per persoon

Vanaf<br>20 personen

Vanaf
20 personen

Duur:<br>3.0 uur

Duur:
3.0 uur

meeruitjes

uitjesrooi aanrader

E-chopper Rijden

E-chopper rijden in Sint-Oedenrode en omstreken? Dat kan! Huur nu onze e-choppers en laat je verrassen door het prachtige Brabantse landschap, de gezellige terrasjes en het gemak.

Vanaf €25,- p.p. Vanaf €25,- p.p.
Vanaf 2 personen Vanaf 2 personen
De Helden van Kien De Helden van Kien
uitjesrooi aanrader

De Boerenspelen

Een actief uitje beleven met een jouw vrienden, familie of collega’s? Boek dan onze Boerenspelen! Een unieke mix van allerlei activiteiten rechtstreeks van het platteland. Ontdek snel meer. 

Vanaf €19,50 p.p. Vanaf €19,50 p.p.
Vanaf 20 personen Vanaf 20 personen
Streekpark Kienehoef Streekpark Kienehoef

Archery Tag

Maak teams, pak de pijl en boog en ga de strijd met elkaar aan! Dit avontuurlijke uitje is perfect voor jouw vrienden-, familie- of bedrijstuitje. Ontdek snel meer over Archery Tag!

Vanaf €17,50 p.p. Vanaf €17,50 p.p.
Vanaf 10 personen Vanaf 10 personen
Streekpark Kienehoef Streekpark Kienehoef