uitje

Springkussen huren

Ons springkussen is compleet in boerderijstijl en past perfect bij een kinderfeestje. Door het compacte formaat is hij ook nog eens gemakkelijk af te halen en past deze in bijna iedere achtertuin. Laat de kinderen genieten van dit leuke springkussen tijdens jouw gelegenheid!

Combineren

Wil je jouw springkussen combineren met andere uitjes? Dat kan! Zeker voor kinderfeestjes is het aan te raden om bijvoorbeeld de lasergamesets bij te huren. Daarbij is het springkussen ook perfect voor jouw familiedag in Streekpark Kienehoef.

Praktische informatie

Het springkussen heeft een lengte van 4,2 meter, een breedte van 3,2 meter en een hoogte van 3,2 meter. Daarbij is deze gemakkelijk af te halen, vanwege het compacte formaat. Ook het opzetten gaat gemakkelijk via de blower. Het enige waarvoor jij hoeft te zorgen is een goede stroomvoorziening. Wil jij dat wij het springkussen komen brengen? Dat kan ook! Neem hiervoor contact met ons op.

meeruitjes

uitjesrooi aanrader

Gek op Holland

Bij ons Ik hou van Holland spel speel je een te gekke quiz vol interactieve spellen! Bij dit uitje komen er allerlei bekende spellen voorbij net zoals bij het programma. Ontdek snel meer over dit oer-Hollandse groepsuitje!

Vanaf €27,50 p.p. Vanaf €27,50 p.p.
Vanaf 20 personen Vanaf 20 personen
Locatie naar keuze Locatie naar keuze
uitjesrooi aanrader

E-chopper Rijden

E-chopper rijden in Sint-Oedenrode en omstreken? Dat kan! Huur nu onze e-choppers en laat je verrassen door het prachtige Brabantse landschap, de gezellige terrasjes en het gemak.

Vanaf €25,- p.p. Vanaf €25,- p.p.
Vanaf 2 personen Vanaf 2 personen
De Helden van Kien De Helden van Kien

Pubquiz

Ontdek nu jouw kennis over uiteenlopende onderwerpen tijdens onze pubquiz! Tijdens deze quiz word je meegenomen in allerlei actuele onderwerpen. Wil je ‘m ook personaliseren? Dat kan! Ontdek snel meer!

Vanaf €19,50 Vanaf €19,50
Vanaf 20 personen Vanaf 20 personen
Locatie naar keuze Locatie naar keuze