uitje

Uitje Opmaat

Wil je uitjes combineren en een hele dag beleven met Uitjesrooi.nl? Dat kan! Jij geeft jouw wensen door en wij maken een compleet programma voor je. Denk bijvoorbeeld aan een relaxte ochtendrit met de e-choppers en in de middag BumpingBall spelen in Streekpark Kienehoef. Niet alleen de uitjes zijn te combineren, maar ook de locaties. Daarnaast zijn er volop mogelijkheden voor horeca invulling, zoals een heerlijke lunch, een smakelijk diner en/of een gezellige borrel.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

meeruitjes

uitjesrooi aanrader

E-chopper Rijden

E-chopper rijden in Sint-Oedenrode en omstreken? Dat kan! Huur nu onze e-choppers en laat je verrassen door het prachtige Brabantse landschap, de gezellige terrasjes en het gemak.

Vanaf €25,- p.p. Vanaf €25,- p.p.
Vanaf 2 personen Vanaf 2 personen
De Helden van Kien De Helden van Kien
uitjesrooi aanrader

De Boerenspelen

Een actief uitje beleven met een jouw vrienden, familie of collega’s? Boek dan onze Boerenspelen! Een unieke mix van allerlei activiteiten rechtstreeks van het platteland. Ontdek snel meer. 

Vanaf €17,50 p.p. Vanaf €17,50 p.p.
Vanaf 10 personen Vanaf 10 personen
Streekpark Kienehoef Streekpark Kienehoef

Pubquiz

Ontdek nu jouw kennis over uiteenlopende onderwerpen tijdens onze pubquiz! Tijdens deze quiz wordt je meegenomen in allerlei actuele onderwerpen. Wil je ‘m ook personaliseren? Dat kan! Ontdek snel meer!

Vanaf €19,50 Vanaf €19,50
Vanaf 20 personen Vanaf 20 personen
Locatie naar keuze Locatie naar keuze