uitje

Restaurantroute

Ben jij een liefhebber van lekker eten en drinken? En wil je niet beperken tot één restaurant? Dan is de restaurantroute iets voor jou! Met dit arrangement kun je namelijk jouw eigen dinerroute uitstippelen.

Hoe het werkt

Jij geeft het aantal gangen aan ons door, de gewenste horecagelegenheden en het vervoersmiddel. Hierna gaan wij een mooie route voor je samenstellen en kun jij genieten. Dankzij onze samenwerking met Smaakrouterooi hebben we een ruime keus uit horecagelegenheden in Sint-Oedenrode.

De horecagelegenheden

Benieuwd naar de aangesloten horeca? Neem dan eens een kijkje op Smaakrouterooi.nl. Hier kun je alle horecagelegenheden vinden die aangesloten zijn. Maak een selectie van de horecazaken en geef deze aan ons door.

De vervoersmiddelen

Uiteraard kun je ervoor kiezen om een eigen vervoersmiddel te gebruiken. Zo kun je jouw route wandelend afleggen of met de fiets, maar Uitjesrooi.nl biedt ook meerdere vervoersmiddelen. Denk bijvoorbeeld aan de e-chopper, kickbike of tandem.

Heb je vragen of wil je meer weten over dit uitje? Neem gerust contact met ons op!

Vanaf<br>10 personen

Vanaf
10 personen

Duur:<br>4.0 uur

Duur:
4.0 uur

meeruitjes

uitjesrooi aanrader

Pubquiz

Ontdek nu jouw kennis over uiteenlopende onderwerpen tijdens onze pubquiz! Tijdens deze quiz word je meegenomen in allerlei actuele onderwerpen. Wil je ‘m ook personaliseren? Dat kan! Ontdek snel meer!

Vanaf €19,50 Vanaf €19,50
Vanaf 20 personen Vanaf 20 personen
Locatie naar keuze Locatie naar keuze

E-chopper najaarsarrangement

Met het e-chopper najaarsarrangement geniet je niet alleen van een avontuurlijke route, maar je wordt ook nog eens verwelkomt met een bakje koffie of thee. Ontdek snel meer.

Vanaf €25,- p.p. Vanaf €25,- p.p.
Vanaf 2 personen Vanaf 2 personen
De Helden van Kien De Helden van Kien
uitjesrooi aanrader

Indoor Archery Tag

Archery Tag is niet alleen buiten te spelen bij Uitjesrooi.nl, maar ook binnen! Maak teams, pak de boog en ga de strijd met elkaar aan. Ontdek snel meer.

Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
Vanaf 10 personen Vanaf 10 personen
Indoor locatie Indoor locatie