onzegroepsuitjes

Bij Uitjesrooi.nl hebben we de leukste uitjes geschikt voor allerlei groepen. Of het nu gaat om een bedrijfsuitje, een familie-uitje of een verenigingsuitje, bij ons ben je aan het juiste adres. 

uitjesrooi aanrader

Kerstborrel

Ben jij degene die dit jaar een leuke kerstborrel moet organiseren? Zoek niet verder! Wij helpen je maar al te graag. We combineren activiteiten en horeca om jouw kerstborrel tot een succes te maken. 

Bedrijfsuitjes

Op zoek naar een leuk bedrijfsuitje voor jouw personeel? Zoek niet verder! Bij Uitjesrooi.nl hebben we een ruim aanbod aan originele bedrijfsuitjes. Van actieve bedrijfsuitjes tot sportieve bedrijfsuitjes en alles daar tussen in!

Familie-uitjes

Een leuke activiteit beleven met de hele familie? Dat kan bij Uitjesrooi.nl! Wij hebben de leukste uitjes voor jong én oud op de mooiste locaties. We denken graag met je mee om jouw familiedag tot een succes te maken.

Verenigingsuitjes

Uitjesrooi.nl biedt volop mogelijkheden voor een leuk verenigingsuitje. Ga op avontuur met onze e-choppers, speel BumpingBall óf huur een silent disco. Combineren kan natuurlijk ook, ontdek snel meer!

Uitjes in Sint-Oedenrode

Op zoek naar activiteiten in Sint-Oedenrode? Zoek niet verder! Bij Uitjesrooi.nl vind je de allerleukste uitjes van Sint-Oedenrode en omstreken!

Rijderstips

Even een middagje genieten van onze E-choppers? Dat kan! Maar… een goede voorbereiding is het halve werk. Daarom geven wij jou een aantal rijderstips, zodat jouw middag nóg leuker wordt.

Groepsuitjes to-do list

Wij zijn er om jouw uitje tot een succes te laten verlopen, maar een goede voorbereiding is het halve werk. Daarom hebben wij een checklist voor je samengesteld, zodat jouw groepsuitje onvergetelijk wordt!